Nyheter och tips

Previewstips oktober – Hellblazer #260

lördag 1 augusti, kl 14:37 av 0 kommentarer

hellblazer_260_prevPREVIEWSTIPS: Det här är ett tips som jag glömde bort förra månaden. Simon Bisley (Lobo, Slaine och ABC Warriors) har målat omslagen till Vertigos Hellblazer ett tag nu. I #259 och #260 kommer han dessutom teckna tidningens innehåll. Vanligtvis läser jag inte Hellblazer i någon större utsträckning, men eftersom Bisley är en av mina tonårsidoler så kommer jag att köpa dessa två nummer. Bisley har inte direkt imponerat på mig de senaste tio åren, men det ska ändå bli intressant att se vad detta blir. För manus står Peter Milligan. Serien släpps den 21:a oktober.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...