Nyheter och tips

Previewstips oktober – X-men: Asgardian Wars HC

tisdag 4 augusti, kl 14:30 av 3 kommentarer

x-men_asgardian_wars_hcPREVIEWSTIPS: Asgardian Wars — kanske ett av de mer klassiska berättelserna som Chris Claremont skrev under mitten av 80-talet. Uncanny X-men, New Mutants och Alpha Flight mot Loki. Allt underbart tecknat av Arthur Adams. Själv läste jag dem på svenska när den gick i Marvel Mutanter i slutet av 80-talet. Marvel släpper nu åter hela historien i en fet inbunden samling. 232 glättiga sidor i oversize. Till det rätt höga priset 34.99 dollar. Om du har pengar kvar efter jul och nyår så kanske det kan vara ett givet köp när den släpps i januari.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Givet köp för min del, en personlig favorit från Marvel Mutanter.

 2. pitan says:

  blir nog ett köp ja.
  jag läste faktiskt om denna epos när jag sorterade bland alla mina tidningar för ett tag sen.
  bland det bästa frånmarvel jag har läst

 3. pitan says:

  (”detta” epos kanske det ska stå :P)

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...