Nyheter och tips

Previewstips november – Punisher #11

onsdag 2 september, kl 23:39 av 0 kommentarer

punisher_11_prevPREVIEWSTIPS: Den nya Punisher av Rick Remender har varit en stor positiv överraskning för mig. Den första arcen var riktigt bra och tecknades av Jerome Opena, en tecknare som blivit något av en ny favorit för mig och som snart dyker upp i nya Moon Knight. Den andra och pågående arcen tecknas av Tan Eng Huat, och har inte riktigt hållit samma tempo och klass, men Huat är ändå en intressant tecknare. Nu är det klart med vem som kommer ta över i den tredje arcen «Franken-Castle». Ingen mindre än Tony Moore. Ringer ingen klocka? Det är killen som var med och skapade och tecknade de första numren av succéserien The Walking Dead. Ska bli otroligt intressant att se vad han kan göra med Punisher.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...