Nyheter och tips

Previewstips november – Punisher Max #1

måndag 7 september, kl 21:56 av 0 kommentarer

punishermax_1_prevPREVIEWSTIPS: Om ni trodde att Previewstipsen var över för den här månaden så trodde ni fel. Här kommer ett till. Denna gång handlar det en MAX-titel från Marvel. Nämligen av nystart av den gamla succén Punisher MAX som Garth ”Splatt” Ennis skrev fram tills för något år sedan. Denna gång är det Jason Aaron (Wolverine: Weapon X, Scalped) som står för manus. Tecknandet står en gammal Ennis-bekanting för. Ingen mindre än Steve Dillon, mannen som tillsammans med Ennis skapade klassikern Preacher. Om denna serie tar vid efter där den tidigare MAX-serien slutade är oklart. Klart är dock att Kingpin kommer att ha en central roll i serien. Inte helt svårt att missa med tanke på det otroligt snygga omslaget av Dave Johnson, som till vardags gör omslagen till Johans nya favorit 100 Bullets.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...