Tävling

Dunkardags: Vinn Thing!

onsdag 8 april, kl 09:27 av 10 kommentarer

Tävlingen är avslutad, vinnaren kontaktas via e-post!

thing

Det enda du behöver göra är att skicka en kommentar eller ett mail med din motivering till vem som vinner en fight mellan Hulk och Wolverine. Du får själv välja vilka versioner av karaktärerna som möter varandra, så det kan alltså vara Savage Hulk mot 90-tals-Wolverine med benklor, eller den grå Hulk mot Wolverine à la Weapon X. Fyndigaste motiveringen vinner!

hulk_wolverine

Tävlingen pågår till och med onsdagen den 15 april.

Kommentarer

 1. petterblue says:

  (World War) Hulk VS (Old man) Logan. Wolverine i halvtaskig matchform och Hulk är så förbannad att jorden håller på att klyvas när han stampar i backen. *Snikt snikt*, Wolverine öppnar starkt med sina klor och gör lite rivsår. Hulk är lika obrydd som the Black Night i Monty Python och får snabbt övertaget. Världens kraftigaste donkeypunch i bakhuvudet på Wolverine och hjärnan rinner ut som en sörja ur näsan. Hulk buntar sedan ihop Wolverines livlösa kropp och gör en ”fastball special” (X-men-referens!). Hulk har en bra kastarm och slungar ut Wolverine i rymden, där han får flyta omkring och vara död.. (Tills hans kropp bondar med resterna av Carnage som flyter omkring, sedan the Sentry slet itu han. Men det är en annan historia)

 2. petterblue says:

  ”slet honom itu” kanske det ska vara. (Jag kör på norrländsk grammatik) Whatever.. Väldans trevlig blogg ni har iaf!

 3. Kalle says:

  Med scenariot grå Hulk mot weapon x så vinner Wolverine. Motivering: Grå Hulk är relativt svag (iaf jämfört med grön), och weapon x Wolverine är så djurisk och rabiat att grå Hulk aldrig hinner med att läka skadorna. SLAFS!

 4. […] Skön promobild för Transformers-serien All Hail Megatron. Ska nog köpa ett nummer bara för att se om det kan vara något att ha. Och du, glöm inte tävla nu under påsken: VINN THING! […]

 5. Tomb says:

  Ska maila mitt bidrag innan tiden tar slut.

 6. Chris P says:

  Enkelt!

  – HULK IS STRONGEST ONE THERE IS!

 7. Tomb says:

  Hittade inte Jonas mailadress.. Så here we go..

  Något som de flesta verkar missa är att de slåss i en fight. En fight där endast en kan vinna. Men att denna någon ska behöva dö.. Näe.. Så här kommer matchen troligen alltså gå till.

  Hulken landar på Wolverine och marken skakar. Hulk vrålar och kliver bort för att titta ner på puny clawman. Wolverine säger något som avslutas med Bub och kastar sig i ett språng så han glider under Hulks ben. Sen gör han ett omänskligt hopp och hugger Hulk i ryggen. Hulk vrålar igen och Wolverine fortsätter genom att hugga högre upp. HULK SMASH och slår argt mot marken. Med Wolverine håller sig kvar genom att trycka klorna längre och längre in. Hulk som inte har någon aning om hur han ska lösa detta slår i luften och springer runt likt en förbannad tjur. Hus, träd, bilar.. Allt förstörs i hans väg. Men mannen med klorna hänger kvar. Nu tar han och slår ännu hårdare och högre upp än tidigare. För att sen försöka slasha huvudet. Då lyckas Hulk få tag på Wolverine och sliter loss honom med ett vrål. Han håller sitt nyfångade byte framför ansiktet och säger något som endast Hulken skulle kunna säga. Då sliter Logan fri sina armar och drämmer till Hulk i ansiktet. Blod sprutar och en nu ännu mer förbannad Hulk slänger iväg Wolverine högt. För att sedan hoppa efter den nu flygande järven. Med ännu ett slag fortfarande i luften flyger han högre upp och börjar sen falla.

  BADA BOOOM likt Thors kärra slår Wolverine i marken samtidigt som Hulken. Kvar upp står dock Hulk. Medan Wolverine måste återhämta sig från fighten. Utslagen och medvetslös åtminstone ett tag till. Vilket betyder att Hulk vann..

  Hulk version: Senast jag såg Hulk var det då han skulle battla Rulk. Så det får bli den hulken.
  Wolverine version: Den från nykomna Orgin. Ja, jag är inte så påläst i Wolverine. Galningar är mer min grej.

  Och en bild på Hulk med Logan på ryggen: http://i39.tinypic.com/24eszky.gif

 8. Jonas says:

  Jag måste ju också få vara med:

  Wolverine, som ju precis som alla mårddjur är färgblind, hoppar i djuriskt övermod på den till synes grådassiga Hulk. Dock, han är grönare än aldrig förr och gör processen sorgligt kort med Wolverine. Pang boom.

 9. Ferdinand says:

  Jaha, får du vara med så ska fan jag också:

  TV-serie Hulk står i sin mopp-frilla och morrar. Men eftersom han är så jävla PG-13 och tv-mässig så blir det mest att morra, spänna musklerna, slå sönder väggar och kasta möbler på the Ol’ Canucklehead.

  Old Man Logan å andra sidan har livsångest och sitter bara där och snörvlar och gråter. Hans läkefaktor räddar honom dock från de träflisor som kommer farande på grund av Hulks möbelsvingande.

  Dött lopp. Oavgjort. Ingen vinner. Båda får motas ut från arenan till publikens burop.

 10. Niklas says:

  Wolverine så klart. Detta för att hans Adamantiumklor skär igenom allt, och jag menar allt som om vore det smör. Och dit räknas även sådant som är grönt av ilska.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...