Film /Nyheter och tips

X-Men Origins: Wolverine drar in 35 miljoner dollar

söndag 3 maj, kl 10:01 av 0 kommentarer

Comic Book Resources rapporterar idag om att X-Men Origins: Wolverine ar dragit in 35 miljoner dollar under sin premiärhelg. Exakta siffor väntas lite senare, men det verkar i alla fall som om kontroversen veckorna innan preimären då en tidig arbetskopia läckte ut på nätet inte har haft någon större negativ effekt på filmens framgång. Filmen väntas dra in ungefär lika mycket som Iron Man gjorde under sina första biodagar, vilket skulle vara cirka 100 miljoner dollar.

Läs mer här: X-Men Origins: Wolverine opens with $35 million

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...