Recensioner

The Mighty Avengers #24

torsdag 4 juni, kl 22:16 av 0 kommentarer

mighty_avengers_24_coverMINIRECENSION Här är ännu en tidning som legat och väntat i högen av olästa serier ett bra tag. Så här i efterhand undrar jag lite varför. Det här är nämligen det absolut bästa numret hittills av Mighty Avengers under Dark Reign. Norman Osborne har inte bara problem med Ronin och grabbarna och tjejerna i New Avengers. Helt plötsligt dyker Hank Pym upp på den internationella scenen och deklarerar sina Avengers som The Real Avengers. Osborne får givetvis psykbryt. Vilket så klart är lite kul. Det är roligt att se fler och fler titlar där det skiter sig för gamle galne Osborne. Allt för att det ska leda fram till det vi alla vet är det oundvikliga — Osbornes totala sammanbrott. Vi är inte där ännu, men tror mig, vi kommer att komma dit tids nog.

Manus: Dan Slott
Illustration: Rafa Sandoval
Tusch: Danny Miki
Färgläggning: Dean White
Förlag: Marvel
Betyg: 3++/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...