Recensioner

New Mutants #2

torsdag 11 juni, kl 21:08 av 0 kommentarer

Jag hoppades verkligen att Ferdinand hade vaknat på fel sida eller bara inte fattade storheten i det här andra numret av New Mutants. Tyvärr är det inte så. Det är nog till och med värre. Jävlar vad trist och dåligt det är. Wells lyckas göra alla karaktärer totalt ointressanta, och för den som inte sedan tidigare har koll på Legion så måste det här vara totalt obegripligt. Fult är det också. Kanske är det mina högt ställda förväntningar och nostalgiska koppling till New Mutants som ställer till det, men jag kan verkligen inte ta till mig det här. Jag ger New Mutants en chans till med nästa nummer, men om det inte tar sig då så säger jag tack och god natt. Det här är bland det tråkigaste jag läst sedan vi startade det här projektet. Comic Book Resources ger dock det här numret 4 av 5, och IGN ger det 8,1 av 10.

Manus: Zeb Wells
Illustration: Diogenes Neves
Förlag: Marvel
Betyg: 2-/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...