Nyheter och tips

Previews

torsdag 2 juli, kl 14:53 av 4 kommentarer

Comic Book Resources har idag två intressanta previews på två nya serier som kommer i augusti. Marvel Comics The Marvels Project #1 och DC Comics Adventure Comics #1. The Marvels Projet har Ferdinand skrivit lite om tidigare här. Jag måste säga att mina egna förväntningar på serien har stegrats en del i och med denna preview. Det ser både snyggt och välskrivet ut. Ed Brubaker och Steve Epting är de som kommer att ge oss denna miniserie.

DC återlanserar Adventure Comics, en riktigt klassisk titel som är nära förknippad med två saker. Superboy och The Legion of Super-Heros och båda kommer att vara med i denna. Superboy är huvudserien, medan Legion kommer att vara med som backup-serie.  Författare till Adventure Comics, i alla fall för Superboy-biten, kommer Geoff Johns att vara och illustrationerna kommer att levereras av Francis Manapul.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Måste vara värmen, men jag blir faktiskt lite sugen på att kolla in Adventure Comics.

 2. Jens says:

  Tänkte bara tipsa om att comics heaven denna månad säljer house of mystery för 49 kr. Har inte läst den själv, men det räcker med att Bill Willingham har skrivit för att jag ska bli intresserad, så ska kolla in den i helgen tänkte jag.

 3. Ferdinand says:

  Klart det är värmen. Skärp dig nu för fan Jonas.

 4. Jonas says:

  Sådärja, nu känns det bättre. Regnet spolar bort all galenskap.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...