Nyheter och tips

Lobo gör comeback!

fredag 10 juli, kl 07:56 av 1 kommentar

Läste idag på DC Comics egna blogg The Source att i november så gör Lobo efterlängtad comeback. Visserligen bara i en två-delars miniserie med titeln Lobo: Highway to Hell, men ändå. Ian Scott kommer att stå för skrivandet och Sam Keith för illustrationerna. Så här beskriver redaktören Ian Sattler den kommande miniserien på följande vis:

“This is everything you know and love about Lobo – extreme violence, cursing, drinking, extremer violence…Scott was born to write this series!  And Sam has blown our minds every step of the way.  I honestly think this is some of the coolest work he’s ever done.  He manages to pull off a surprise on every page.  It totally rules.”

Låter ju lovande!

Kommentarer

  1. Andreas says:

    Ian Scott = Scott Ian, gitarrist i metalbandet Anthrax. Bara en sån sak gör ju att man blir intresserad 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...