Recensioner

Incognito #5

måndag 20 juli, kl 21:44 av 0 kommentarer

incognito_5_cover

För er som av någon anledning missat denna serie av Ed Brubaker och Sean Philips. En serie som både Johan (#1 och #2) och jag (#1) skrivit om tidigare. Näst sista numret av 6 dök upp nu i veckan och är ett av de starkaste hittills. I Incognito har Brubaker blandat den noir han tidigare använt i serien Criminal med ren superhjälteserie. Utan att förväxlas med de noir serier Marvel släppt under våren och sommaren under namnet Marvel Noir. I detta femte nummer börjar vi närma oss upplösningen och en hel del saker börjar falla på plats. Sista numret är beräknat att komma ut den 26:e augusti. Det kan alltså vara en bra idé att hålla ögonen öppna för en samling under slutet av året för er som föredrar samlingar framför lösnummer. Incognito är enligt mig en av de bästa serierna som givits ut under 2009.

Manus: Ed Brubaker
Illustration och tusch: Sean Philips
Färgläggning: Val Staples
Förlag: Icon
Betyg: 4++/5

Betyg: 4++/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...