Allmänt /Recensioner

New Mutants #3

onsdag 22 juli, kl 10:09 av 0 kommentarer

New Mutants fortsätter i det här tredje numret att kämpa mot den psyksjuke Legion (som lär ha över 1000 multipla personligheter), och för min del är det tyvärr bara att konstatera att den här serien tyvärr fortfarande är rätt medioker. Jag antar att det är meningen att det här ska kännas väldigt spännande, men varken storyn eller karaktärerna känns intressanta här. Anar en möjlig gömd potential bakom Wells och Neves New Mutants, men än så länge är den som sagt väldigt gömd. Dock, slutscenerna där Illyana Rasputin börjar veva loss ordentligt med sitt demonsvärd är rätt fräcka, och förhoppningsvis så kan det kanske öppna för bättre grejer från och med nästa nummer. Om inte så är jag rädd att New Mutants kommer att behöva försvinna från min prenumerationslista.

Manus: Zeb Wells
Illustration: Diogenes Neves
Förlag: Marvel
Betyg: 2/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...