Recensioner

Skrull Kill Krew #4

torsdag 17 september, kl 07:58 av 0 kommentarer

skrullkillkrew4Nummer 4 av 5 av Skrull Kill Krew fortsätter i mer eller mindre samma bana som de tidigare numren. Krewet tjabblar en hel del internt och varvar det med att ha ihjäl en massa kvarblivna skruller (som roar sig med att livesända gameshowliknande avrättningar av oskyldiga människor, så dödandet känns faktiskt rätt så befogat). Dock så finns det en del saker som gör att ett par av medlemmarna börjar tveka lite inför allt mördande: För det första så har det visat sig att Skrull Kill Krew rent genetiskt själva är skruller (vilket gör principen att döda alla skruller lite klurig att efterleva), och för det andra så verkar det vara så att flera av de skruller de avrättat faktiskt är helt oskyldiga. Mer komplext än så blir det egentligen aldrig i den här miniserien, och när vi nu börjar närma oss finalen så kan jag känna att det tyvärr är lite tunt på karaktärsfronten och att jag liksom inte fått någon direkt uppfattning om någon i teamet. Som det är nu så är Skrull Kill Krew inte mycket mer än väldigt ytlig (men ösig) underhållning, men i och med att Mark Robinson återigen får teckna serien helt själv så är det iallafall snygg ytlig underhållning. Ska bli kul att se om de kan hitta på något riktigt minnesvärt med Skrull Kill Krew i det avslutande numret. Är hoppfull men skeptisk.

Manus: Adam Felber
Illustration: Mark Robinson
Förlag: Marvel
Betyg: 2/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...