Allmänt

Vill du skriva för Shazam.se?

torsdag 17 september, kl 11:40 av 0 kommentarer

we_want_youÄr du värsta experten på allt som Image Comics ger ut? Har du stenkoll på franska science fiction-serier? Slukar du allt som kommer från Vertigo och vill skriva om det? Nu söker Shazam.se en eller flera serieskribenter som vill vara med och skriva för Sveriges största serieblogg.

Allt du behöver göra är att skicka in en ansökan och skriva en recension av en serie du tycker om. Om serien är helt ny eller en gammal klassiker spelar ingen roll. Genre eller förlag väljer du själv. Det viktiga är att du skriver om något du brinner för. Berätta dessutom lite om dig själv och vilka serier du gillar.

Edit: Två relevanta frågor och svar:

1. Får jag betalt om jag skriver!?
– Nix, vi är helt ideella och gör det här som hobby.

2. Får jag gratis serier!?
– Nix, vi köper allt själva (och är därmed 100% oberoende).

Skicka din ansökan till redaktion@shazam.se

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...