Film

Vad tycker ni om trailern till Kick-Ass?

fredag 13 november, kl 17:53 av 7 kommentarer

Trailern till Mark Millars och John Romita Jrs Kick-Ass har kom för några dagar sedan. De flesta av er har säkert redan sett den på annat håll. Kommentarer på olika filmbloggar har varit genomgående positiva. Men vad tycker ni serieläsare? Själv är jag ett superstort fan av serien och känner mig rätt ambivalent. Trailer är trailer, men den torra fanboy-humor som serien bygger på känns bytt mot någon sorts tv-liknande collegehumor. Eller?

Kommentarer

 1. PBP says:

  svårt att säga från en trailer, men den har iaf potential för att vara tillräckligt bra så att man inte ska hata den. Den kommer nog aldrig vara lika bra som serien dock eftersom allt som hollywood rör vid blir udda och barntillåtet (typ).

 2. Ludvig says:

  Utifrån trailern tycker jag det verkar som att filmen (förutom att vara mer mainstream-anpassad) tonat ner seriens mer allvarliga inslag till förmån för dess mer komiska, vilket känns lite synd. Samtidigt har det ju skrivits väldigt mycket positivt om filmen på bloggar som /Film, så man kanske inte ska döma filmen efter trailen.

 3. Rikard says:

  Jag tycker den verkar rätt kul men har å andra sidan inte läst serien än eftersom samlingen släpps först den 15/12.

 4. Jens says:

  Leta upp den bootlegade comic-con trailern istället, den är myycket bättre! Svårt att få en rättvis bild av filmen från den här trailern, eftersom trailern är greenband, filmen är ju rated R, så det borde ju komma en redband snart.

  ”eftersom allt som hollywood rör vid blir udda och barntillåtet (typ).” Kick-Ass är gjord utanför studiosystemet och är helt självfinansierad mer eller mindre, den är R-rated. Låter det som en typisk barntillåten hollywoodfilm enligt dig?

 5. Jimmy Wallin says:

  Scenen med killen som försöker flyga är lika klockren som i serien. Däremot känner jag mig lite besviken på både Kick Ass och Hit-Girl som mycket äldre än sina motsvarigheterna i serien. Vanligtvis brukar jag inte ha några problem med sådana ändringar när det gäller superhjältefilmer men här sticker det lite i ögat. Vem vet, det kanske blir hur bra som helst.

 6. […] Nu väntar jag bara på samlingen som bör komma efter att sista numret släppts i januari innan filmen kommer i april. Seriepepp i kombination med […]

 7. Pat says:

  Ljuvligt!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...