Nyheter och tips

Seriepepp med Jeph Loeb?

måndag 16 november, kl 17:31 av 0 kommentarer

ultimate_comics_x_1_coverPREVIEWSTIPS: Tro det eller ej, men efter att sett Marvels solicitations för deras Ultimate Comics i februari så känner jag faktiskt ett visst sug efter Jeph Loebs Ultimate Comics X. Och det har inget med Loeb själv att göra. Jag läste nyligen om alla lösnumren av hans utskällda Ultimatum i ett streck och slogs av hur ofantligt usel den fortfarande var. Nej, det som gör att det peppar lite kring X är att Art Adams kommer teckna den. Japp, just den Art Adams! Jag har ingen direkt tilltro till att det kommer att bli bra. Men, det kommer i alla fall bli snyggt.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...