Nyheter och tips

Invincible Iron Man vol. 1 HC

onsdag 18 november, kl 18:59 av 3 kommentarer

invimv1hcPREVIEWSTIPS: Ni som funderar på att önskar er hardcover-samlingen av Invincible Iron Man: Worlds Most Wanted i jul kanske ska tänka om. När jag scrollade igenom listan på vad Marvel kommer att ge ut i februari så hittade jag den här skönheten. Invincible Iron Man Volume 1 HC kommer att samla Invincible Iron Man #1-19, vilket betyder att man får både första arcen Five Nightmares samt hela World’s Most Wanted-arcen i en och samma hardcover. Nämnde jag också att hela samlingen är oversized? MUMS!  Priset kommer enligt Marvel att ligga runt 40 dollar.

Kommentarer

 1. Arvid says:

  Oh, gillar omslaget. Hade jag inte följt serien i lösnummer form och redan har de där numrena, så hade jag nog önskat den när jag fyller år i februari. Nästan lite sugen ändå.

 2. Christoffer says:

  Wow, denna ska köpas. Vad jag vet så ska det gå rätt bra att börja läsa vid Five Nightmares utan att ha läst något av Iron Man tidigare. Men om jag säger att jag endast läst Extremis tidigare, är det många TPBs som kommer mellan den och där Five Nightmares börjar?

 3. Magnus says:

  Christoffer:

  De som kom emellan kan du lugnt hoppa över om du frågar mig. De håller inte alls samma kvalitet och de behövs inte heller rent kontinuitetsmässigt.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...