Recensioner

Ultimate Comics: Avengers #4

fredag 4 december, kl 23:45 av 2 kommentarer

ultimate_comics_avengers_4Wohoo! Om fjärde numret av Ultimate Comics: Avengers var ett ljud så skulle det låta så, för här är det verkligen fullt ös medvetslös från början till slut. I princip hela numret är en jaktscen där Captain America undflyr resten av de färska medlemmarna i Gregory Starks och Nick Furys nya Avengers, och allt känns som en riktigt svulstig actionrulle från början till slut. På ett bra sätt alltså. Sökandet efter kaptenen har lett teamet till Paris, och samtidigt som det är en fröjd för ögat att se Carlos Pacheco visualisera hur War Machine, Black Widow och Nerd Hulk trashar sönder stället så är det även lite störande att se hur Avengers framstår som legosoldater utan någon större omtanke för allmänhetens välmående snarare än som superhjältar. För min del så känns det lite som om att det är så verkligheten skulle se ut om man släppte lös ett gäng black ops med superkrafter i en storstad, och det är här som jag tycker att Mark Millar verkligen lyckas med Ultimate-varianten av Avengers. Det känns helt enkelt som om att Gregory Starks ansamling ”hjältar” inte är en särskilt bra idé, och det ska bli väldigt intressant att se om och hur de kan samarbeta med varandra framöver i jakten på Red Skull. Vill du ha en riktigt maffig actiondänga till serie den här månaden så är Ultimate Comics: Avengers #4 nog det bästa val du kan göra.

Manus: Mark Millar
Illustration: Carlos Pacheco
Förlag: Marvel
Betyg: 4/5

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Läste den igår, precis som du säger är det en sån jävla actionvåffla!

  2. […] har ju gått nästan fyra månader sedan senaste numret av Ultimate Comics: Avengers kom ut, men nu har äntligen Mark Millar och Carlos Pacheco lyckats […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...