Allmänt

Seriesamlandets vedermödor

tisdag 23 mars, kl 21:51 av 1 kommentar

En seriesamlares dröm är att göra ett klipp eller iaf komma över en riktigt sällsynt tidning till ett bra pris. T.o.m. ett riktigt uselt ex kan få folk att gå i spinn. Jag hittade det här gamla nyhetsinslaget på YouTube som är rätt underhållande och något nördigt om just klippet. Inslaget som följer nedan ger det hela en twist. En seriesamlares mardröm är att lägga ut pengar på ett ex som sedan visar sig inte var det man trott. Klippet ger också en liten inblick i den missunnsamhet jag tror riktigt besatta seriebutiksägare kan lida av. En lightversion av filmen Comic Book Villains.

Kommentarer

  1. obin_gam says:

    stackarn, men lite roligt är det ändå hehe

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...