Nyheter och tips

Förhandstitt: Bouncer III- Ormarnas rättvisa

måndag 19 april, kl 20:10 av 4 kommentarer

Bouncer_T3_Couv

Albumförlaget är nu framme vid tredje delen av Alejandro Jodorowsky (Inkalen, Metabaronerna) och Francois Boucqs (Billy Budd, Djungelns lag) västernepos Bouncer. De två första delarna Kains öga och Bödlarnas medlidande bildade den första cykeln. Klicka nedan för en förhandstitt på Ormarnas rättvisa.

Uppdaterat: Albumförlaget kommer att vara på plats på spx10 och om allt vill sig väl så kommer Bouncer III att finnas till försäljning.

Kommentarer

 1. Erik says:

  Vem ger ut de här?

 2. Erik says:

  Såg precis Albumförlaget-taggen. Läser huvudsakligen Shazam via Google reader och då syns inte taggarna. Borde förstått att det var AF dock, de rusar till toppen av svenska utgivare av kvalitetsserier.

 3. Håkan / Wakuran says:

  Nu står det iallafall Albumförlaget i första stycket, så antingen läste du dåligt, eller så har posten hunnit ändras.

 4. […] De två första delarna av Bouncer av Alejandro Jodorowsky och Francois Boucq avslutade den första cykeln om pojken Seth och hans jakt efter hämnd på de som dödade hans far och mor. Västern har sällan varit så skitig och brutal. Som läsare fick man dessutom bakgrundshistorien för titelkaraktären Bouncer, vars båda bröder numera är döda. Titeln Ormarnas rättvisa kommer av en indian som hämnas en gammal oförrätt genom att kasta in en giftig orm till de män som deltog i en massaker på hans stam å att visa människor är som ormar. Det första offret är bödeln i Barro City. Någon måste därför ta hans plats när barnamördaren/ kannibalen Jim ska möta sin välförtjänta död. Stadens viktigaste män drar sticka om vem som ska få bli bödel. Bouncer drar nitlotten och drar i spaken när barnamördaren hängs. Bouncer har dock inte bara otur utan får ta över salon Infierno där han är utkastare (bouncer). Han friar därför till sin trogna medarbetare Noemie. De har dock gjort sig ovän med den lokale rövarbaronen och ödet kommer återigen att vara grymt mot Bouncer. En utdrag finns här. […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...