Film /Nyheter och tips

Ryan Reynolds som Green Lantern

torsdag 15 juli, kl 17:35 av 1 kommentar

EW-1112-cover-comiccon_308Entertainment Weeklys omslag visar den här veckan hur Ryan Reynolds kommer att se ut i rollen som Hal Jordan a.k.a. Green Lantern. Ser väl rätt ball om du frågar mig, men jag tycker nog att han känns lite mer som Kyle Rayner än som Hal Jordan. Hur som helst, jag är faktiskt rätt peppad på filmatiseringen av Green Lantern, och hoppas på att de inspirerats väldigt mycket av det Geoff Johns författat de senaste åren (kolla in förra årets snabbguide om du är peppad på att läsa ikapp). En något längre artikel finns att läsa på Entertainment Weeklys site, här.

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    Håller med om att masken har drag av Kyle Rayners. Känns aningen för stor för att vara Hal Jordans. Min kollega Freddie Kaplan inflikar:
    ”Hals mask ska vara i formen ’klassisk hjältemask’ snarare än den stora variant vi ser här.”

    Blixtar från ringen känns inte heller rätt. Grön glöd snarare än den flashiga effekten. Samma sak gäller dräkten i övrigt. Man borde ha anammat LaVeys gamla KISS-regel: Keep It Simple Stupid!

    Om man bortser från viss skepsis inför designval så är jag också mycket sugen på filmen om Green Lantern. Det är en hjälte som jag inte följer kontinuerligt men återkommer till periodvis.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...