Film

Captain America vs Emma Frost

torsdag 9 september, kl 17:57 av 7 kommentarer

Idag har det läckt lite bilder från kommande superhjältefilmatiseringar. Brittiska Daily Mail har bilder från inspelningarna av Captain America: First Avenger i och omkring London där man bl a kan se Chris Evans stuntman sitta på en båge i Captain America-dräkt:

CapMovie
 
EmmaMovieINF Daily har ett gäng bilder på January Jones (Mrs Draper i Mad Men) i sina Emma Frost-paltor, från inspelningen av X-Men: First Class. Yowza! Också den filmen spelas delvis in i England för övrigt, i Buckinghamshire närmare bestämt.

Så vad tycker ni? Flipp eller flopp? Vem vinner ”snyggast filmkostym”-rejset, Cap eller Emma?

Kommentarer

 1. Thomas Fels says:

  Trodde först att bilden på Cap var en docka på en motorcykelmodell av plast. Ser ju rolig ut som tusan. Emmas hatt känns knasig. Cap vinner.

 2. Anders says:

  Caps målade vingar på hjälmen gör att han definitivt får ett försprång på kostymsidan. Med pälsmössan och de korta persedlarna ser Emma Frost väldigt swinging 60’s ut vilket förstås också verkar lovande för den filmen. Blir mest glad över att det lutar åt mycket WWII i ”Captain America”, så han vinner även i min bok.

 3. Tengil says:

  Skall Cap se så tjock ut? Super size serum?

 4. Niklas Ericsson says:

  Jag är inte jätteförtjust i hatten som Emma har, men annars gillar jag hennes stil.

 5. Henrik Ö says:

  Men hatten är ju den bästa biten av kostymeringen! Alla behöver en hatt som är större än huvudet. Jag röstar på Emma!

 6. Jimmy Wallin says:

  Jag gillar båda. Det känns väldigt kul att X-men är förlagd till sextiotalet, speciellt som jag är förtjust i det överdrivna modet som förekom i många filmer från den tiden. Jag ser gärna fler stora hattar!

 7. Tengil says:

  http://www.imdb.com/title/tt0458339/

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...