Nyheter och tips

Zack Snyder regisserar ny Superman-film

tisdag 5 oktober, kl 08:26 av 6 kommentarer

superman-flyingEnligt Comicbookresources.com så har Warner Bros. Pictures äntligen bestämt sig för en regissör till en ny Superman-film efter Bryan Singers Superman Returns (2006). Efter spekulationer om både Darren Aronofsky och Tony Scott så har valet fallit på Zack Snyder, mannen bakom filmer som 300 och inte minst Watchmen. Snyder är just nu aktuell med den animerade filmen Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (svensk premiär 22 oktober).

Det blir alltså upp till Snyder att försöka återge David S. Goyers manus, som enligt ryktet ska ha General Zod som main villain. Batman-regissören Christopher Nolan, som det ett tag ryktades om skulle regissera filmen, kommer nu att vara en av producenterna.

Vilka som kommer atta vara med i filmen är än så länge inte klart, och det är inte heller vare sig filmens titel eller premiärdatum.

Kommentarer

 1. Jens says:

  John Hamm som Kent/Superman!! Snälla!

  Förövrigt sägs det att titeln kommer vara ”The Man of Steel”. Det är den titeln som mest frekvent omnämns i vilket fall.

 2. Henrik Ö says:

  Vem som än spelar Zod kommer det bli svårt att slå Terrence Stamp i Superman II!

 3. Jonas says:

  Come to me, son of Jor-El! Kneel before Zod!

 4. obin_gam says:

  fast det har väll aldrig ryktas om att Nolan skulle regissera. Han har ju varit satt som hands-on-produceny/gufader för filmen sedan starten. Det var väll Jon Nolan, brorsan, som var ryktad att skulle regissera har jag för mig.

 5. Jens says:

  obin_gam: Det stämmer. Det sades rätt tidigt att Chris Nolan skulle bara producera. Och sen gick det ju rykten om Jon Nolan som regissör.

 6. how to play piano dvd

  Zack Snyder regisserar ny Superman-film « Shazam.se

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...