Shazam Awards

Nominering till bästa nya serie

onsdag 16 november, kl 07:00 av 11 kommentarer

Jahapp, så var det onsdag och dags för ännu en ny nomineringsrunda i Shazam Awards! Responsen på vår första post i ämnet var ordentlig – redaktionen drar sig nu tillbaka för att kollationera vad ni har sagt och komma fram till en slutgiltig nomineringslista i kategorin Bästa ongoing.

Den här veckans kategori är Bästa nya serie, med vilket vi helt enkelt menar en ongoing som har börjat ges ut under 2011. Flera bra titlar dök upp redan i förra nomineringsrundan. Diggar du skräckvibbarna i Jeff Lemire och Travel Foremans Animal Man? Tycker du att Mark Waid och Paolo Riveras Daredevil är det nya svarta (röda)? Säger du Budda-budda-budda till Greg Ruckas och Mark Chechettos Punisher? Är det Robert Kirkmans och Rob Liefelds The Infinite som får dig att gå igång? Låt oss veta – nomineringarna för Shazam Award: Bästa nya serie börjar nu!

Kommentarer

 1. Thomas Fels says:

  Stormwatch var en klart positiv överraskning för mig! Den får det bli.

 2. Jonas says:

  Jag gillar DC:s reboot av O.M.A.C. Skönt med en serie som inte försöker vara mer än vad den faktiskt är.

 3. Anders Johansson says:

  Action Comics måste ju nomineras

 4. Lisa M says:

  Jag nominerar min egen serie, Medley, som fixades upp i ny version för 2011! Den är jättebra.

 5. Henrik Ö says:

  Slänger in en nominering av Action Comics jag med, samt naturligtvis också David Liss nytolkning av Black Panther (vars förstanummer faktiskt hade februari 2011 som officiellt utgivningsdatum).

 6. Jonas O says:

  Jag lägger mina 5 kr på den bespottade Catwoman som med #3 utveklat sig till en fascinernade historia. Bra skriven och inte minst delikat tecknad!

 7. Henrik Ö says:

  Jonas O: Wow, att du bara törs! 😉 Men vi lägger såklart även den nomineringen i vår virtuella hög!

 8. Jonas O says:

  Hehe Henrik Ö 🙂 Jepp…..det ända som sätts på spel är mitt rykte och min renomme’ 🙂

 9. Momiji says:

  Jag har fallit pladask för Batwoman, så den nominerar jag!

 10. Anders L says:

  Action Comics även för min del.

 11. Lars says:

  Batman

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...