Nyheter och tips

Bizarro Classic

tisdag 3 juli, kl 20:58 av 0 kommentarer

Kommer ni ihåg Robb Pratt? Animatören som på sin fritid slängde ihop en fantastisk animerad Superman-kortfilm, Superman Classic, där Superman ställdes mot en jätterobot i sann Fleischer-anda. Nu är har karln gjort en ny kortfilm och denna gång ställs Superman mot Bizarro (därav filmens namn, Bizarro Classic). Fleischer-anda är åter igen väldigt påtaglig och rösterna, gjorda av John Newton (Superboy i den gamla TV-serien från 1988) och hans fru Jessica Newton, är fantastiska. Kolla in filmen och missa inte heller det lilla extramaterialet efter eftertexterna där Pratt berättar om hur filmen gjordes.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...