Film

Daredevil filmpitch

onsdag 15 augusti, kl 08:37 av 7 kommentarer

Här har vi en sorts moodfilm för Daredevil, skapad av regissören Joe Carnahan. Enligt gällande rykten så måste Fox som äger rättigheterna till Daredevil påbörja inspelningen av en ny DD-rulle som senast den 1 oktober, och om de inte gör det så kan Marvel kräva tillbaka rättigheterna. Med tanke på vad Fox tidigare presterat med Daredevil och Fantastic Four så hoppas jag innerligt att Marvel kan hämta tillbaka sina hjältar och integrera dem i samma universum som Avengers. Vad tycker ni?

Kommentarer

 1. Tycker det är helt Ok att det hamnar hos Marvel igen. Tråkigt är att detta betyder att det antagligen inte blir Carnahans vision vi får se. Jag tyckte hans moodfilm verkligen fångade DD speciellt iom att tanken är att det skulle vara 70-tal och Frank Millers version.

 2. Henrik Ö says:

  Gör man en Daredevil-film som utspelar sig på 70-talet kommer jag slå ner folk för att komma först in i biosalongen. ’Nuff said.

 3. Lars says:

  Äh, varför just på sjuttiotalet? Millers serier kom ju för övrigt sent sjuttiotal/tidigt åttiotal.

 4. Lars Krantz says:

  Den kom på åttiotalet. Jag tycker att det kan vara bra med att det är Pre-internet/mobiltelefon/hightech grejer-i-allmänhet-tider. Det innebär att personerna måste kunna förlita sig på ett eget kunnande (fysiskt/intellektuellt och psykiskt och inte att gadgets löser alla deras problem.

 5. Jimmy Wallin says:

  Jag hade gärna sett en film med Fantastic Four som utspelades på 1960-talet. Eller varför inte Batman i 1930-talsmiljö. I senaste X-menfilmen skänkte tidsepoken mycket till handlingen och känslan.

 6. Lars says:

  Ja, det gjorde den absolut. Men det var ju också Xavier och Magneto som unga. Det var inte Scott, Jean, Warren, Bobby och Hank som började sin karriär på sextiotalet.

 7. Dennis says:

  Lars: Hank spelade ju iofs en väldigt stor roll i just den senaste X-Men-filmen, och även Alex Summers hade en inte helt obetydlig roll – så kontinuiteten i filmen matchade inte direkt serierna.

  Tycker definitivt att filmadaptioner av superhjälte-serier som utspelar sig i andra tidsepoker kan vara en intressant twist, om de görs på rätt sätt.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...