Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 30

måndag 28 juli, kl 07:52 av 0 kommentarer

LifeWithArchie-37-0AR-b21dfrevival-22-26eebDD2014006-DC11-26d80WW-Cv33-open-order-var-82be7WOLVXMEN2014006-DC21-87432

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på klassiska karaktärer, mystiska hjortar, Daredevils mamma, snygg design och filmpepp. Mycket nöje!

 LifeWithArchie-37-0AR-b21df

Life with Archie #37 (Archie Comics)

Förra veckan fick vi se hur Archies död påverkade hans vänner i händerna på Adam Hughes och hyllningskörerna fortsätter den här veckan med Alex Ross kusligt realistiska bild. Den snygga kompositionen, perspektivet och färgerna är underbara men jag faller mest för Veronica och Bettys fejkade leenden.

revival-22-26eeb

Revival #22 (Image Comics)

Jenny Frisons starka kvinnoporträtt har glatt mig länge men här visar hon att djur även finns i hennes arsenal. Ett mycket vackert och samtidigt skräckinjagande omslag i mina ögon.

DD2014006-DC11-26d80

Daredevil #6 (Marvel Comics)

Flera hjältar har fått ta fram skeletten ur garderoben till följd av mordet på The Watcher och nu är det Matt Murdocks tur. Chris Samnees ljusa bild av ”Sister Maggie” med gossebarnet inlindad i en passande röd filt medan övriga systrar ber i dunkla färger för tankarna till bilder av Jungfru Maria. Ett mycket annorlunda och samtidigt utsökt omslag.

WW-Cv33-open-order-var-82be7

Wonder Woman #33 (DC Comics)

Josh Middletons mycket trevliga variantomslag med Wonder Woman och Batman på samma bild är två omslag i ett som känns som en helhet. Här får vi en perfekt symfoni av linjer, kontraster och färger som understryker hur olika dessa hjältar är.

WOLVXMEN2014006-DC21-87432

Wolverine and The X-Men #6 (Marvel Comics)

Veckans favorit är ytterligare ett variantomslag som gör reklam för Marvel Studios senaste film som har premiär nu på fredag. Radarparet Rocket Raccoon och Groot från Guardians of The Galaxy i händerna på mästaren Mike Del Mundo är en fullträff som väntat och får det att klia lite extra i biotarmen. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...