Nyheter och tips

5x Remender: Tokyo Ghost: Previewstips

torsdag 31 juli, kl 12:36 av 0 kommentarer

image-tokyoEfter recensionen av Low är det så dags att flukta på en härlig preview från Rick Remenders kommande serie Tokyo Ghost som lanserades på Image Expo i anslutning till SDCC förra veckan. Här får Remender sällskap av den nyligen Eisner-belönade tecknaren Sean Murphy (The Wake) samt färgläggaren Matt Hollingsworth i Remenders fjärde Image-titel som beräknas komma ut sommaren 2015. Om ni vill läsa CBR:s intervju med Remender om serien rekommenderar jag att ni klickar här.

Helt skamlöst lånar jag Rikards eminenta synopsis till serien innan vi spanar in smakprovet på Tokyo Ghost efter hoppet.

”Serien utspelar sig på ön New Los Angeles och utspelar sig 2189 efter att haven stigit. Remender beskrev den som en dystopsik sci-fi/animé action. Världen styrs av nöjeskonglomerat och allt handlar om att få den senaste digitala fixen. Poliserna och antar jag huvudpersonerna Led Dent och Debbie Decay får ett uppdrag som tvingar ut dem från det förfallna LA och till den mystiska försvunna nationen Tokyo”.

TG1-1-0ca1a

tokyo-ghost-01-02scol-6f9cb

TG1-4-423b6

TG1-5-76cb1

TG1-6-7-c601a

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...