Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 34

söndag 28 augusti, kl 22:47 av 0 kommentarer

DTC-Cv939-open-order-var-9d7ecOutcast_20-15398347-09GODZILLA_TC_01-cvr5398328-02

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Batman & Robin, speciell dotter, Guds hand, Godzilla och ett riktigt snyggt Batgirl-omslag. Mycket nöje!

DTC-Cv939-open-order-var-9d7ec

Detective Comics #939 (DC Comics)

Rafael Albuquerque dyker upp två gånger i Veckans omslag och vi börjar med detta stämningsfulla variantomslag till senaste numret av Detective Comics med Batman, Robin och The Batcave i fokus i härligt blått och vitt.

Outcast_20-1

Outcast by Kirkman & Azaceta #20 (Image Comics)

Paul Azaceta ligger bakom detta kusliga omslag till Outcast men den som jag vill hylla mest är färgläggaren Elizabeth Breitweiser som med små men perfekta medel skapar den rätta stämningen.

5398347-09

Lucifer #9 (Vertigo)

O Store Gud är vredgad på sin fallne ängel i detta gammaltestamentliga omslag av Dave Johnson.

GODZILLA_TC_01-cvr

Godzilla: Rage Across Time #1 (IDW)

Konstnären Bob Eggleton har skapat sig en karriär med mycket snygga omslag i alla dess former och genrer och han är även ett stort fan av Godzilla, som man kan se i detta episka monsteromslag

5398328-02

Batgirl #2 (DC Comics)

Veckans favorit går till ytterligare ett omslag av Rafael Albuquerque, den här gången till Batgirl som han även tecknar invändigt. Förutom att det är ett asgrymt superhjälteomslag med både fart, action och förväntan är jag också förbluffad över hur snyggt rosa och gult är ihop. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...