Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 17

söndag 30 april, kl 22:57 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på detaljrik utomjording, apokalyptiska äventyr, oväntad ömhet, Hazel och starkt feministiskt budskap. Mycket nöje!

Aliens: Dead Orbit #1 (Dark Horse Comics)

James Stokoe har gjort avtryck med sin underbart detaljrika stil i både Godzilla: The Half-Century War och Lemires Moon Knight och nu har han även fått äran att skapa en egen Alien-serie.

Kamandi Challenge #4 (DC Comics)

Paul Pope är en av mina stora favoriter (när kommer egentligen fortsättningen på Battling Boy?) och här tar han sig an Kamandi som hamnat i knipa.

Man-Thing #3 (Marvel Comics)

Senaste omslaget till Man-Thing bjuder på närhet, ömhet och förvåning i detta oväntat mycket snygga omslag av Tyler Crook som utför stordåd i Cullen Bunns Harrow County.

Saga Book Two Deluxe Hc (Image Comics)

Ja, jag vet att jag inte brukar ha med samlingsvolymer i Veckans omslag och att jag redan visat Fiona Staples omslag till senaste lyxutgåvan av Saga i Veckans nyheter men det är dock ett helt nytt omslag och underbart i all sin enkelhet.

Bitch Planet #10 (Image Comics)

Jag är fortfarande tagen efter att ha sett de tre första episoderna av TV-serien The Handmaid’s Tale som bygger på Margaret Atwoods dystopiska roman och dessutom läste jag äntligen ut första volymen av Bitch Planet så det är inte så konstigt att jag väljer Valentine De Landros starka omslag till avslutningen på andra arcen som Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...