Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 39 (2019)

söndag 29 september, kl 23:28 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kommissarie Gordon, magiska gangsters, nostalgisk one-shot, Jenny Frison samt Rick Remender-collage. Mycket nöje!

Batman: Curse of the White Knight #3
(DC Comics)

Först ut har vi Sean Murphy som bjuder på ett stämningsfullt porträtt av kommissarie Gordon.

Tommy Gun Wizards #2 (Dark Horse Comics)

Tula Lotay levererade tre snygga omslag den här veckan till Safe Sex #1, Faithless #6 och Tommy Gun Wizards #2 och även om jag gärna hade delat hennes erotiska variantomslag till Faithless (man kan se en glimt på hennes Instagram) så kan jag tyvärr inte hitta omslaget i sin helhet men hennes illustration till Tommy Gun Wizards går inte heller av för hackor.

New Mutants War Children #1 (Marvel Comics)

Chris Claremont och Bill Sienkiewicz bjuder på en one-shot med de gamla trotjänarna i New Mutants och Sienkiewicz är verkligen i högform.

Wonder Woman #79 (DC Comics)

Ett Wonder Woman-omslag av Jenny Frison är alltid en av veckans höjdpunkter så varsågoda.

Black Science #43 (Image Comics)

Den här veckan kom sista numret av Black Science ut och Veckans favorit går till Andrew Robinsons härliga collage med olika Rick Remender-skapelser.

Den var allt för den här veckan. Jag ligger efter med Veckans nyheter på grund av Bokmässan men håll utkik under morgondagen för en uppdatering och om tiden räcker till blir det även Comics of Future Past för november samt recension av Heimat – Ett tysk släktalbum, Flocken, Videvill och en en del annat jag läst på sistone. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...