Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 42 (2019)

söndag 20 oktober, kl 20:48 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på hjältedåd, crossover, Arthur-legenden, Marvel Girl samt Mary Jane och Groot. Mycket nöje!

Superman Year One – Book Three (DC Comics)

Tredje delen av Frank Miller och John Romita Jr.:s nya origin-story till Superman är här och bjuder bland annat på ett härligt omslag.

Rumble #17 (Image Comics)

En crossover mellan Head Lopper och Rathraq låter som en önskedröm som gått i uppfyllelse och David Rubíns snygga och roliga omslag går inte heller av för hackor.

Once and Future #2 (BOOM! Studios)

Once and Future är helt klart en av årets bästa nya serier och den här veckan bjuder jag på tredje utgåvan av andra numret som fått ett läckert omslag av Jae Lee.

X-Men #1 (Marvel Comics)

Nu börjar Jonathan Hickmans nystart av X-universat på riktigt efter House of X och Weapon of X och först ut är X-Men #1 med ett underbart porträtt av Jean Grey som Marvel Girl signerat Artgerm.

Guardians of the Galaxy #10 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till Arthur Adams bedårande bild av Mary Jane och Groot. Vi ses nästa vecka då jag fortsätter med recensioner av årets nya titlar från Dark Horse Comics och lite av det jag plockade upp på Bokmässan, såsom Flocken och Videvill.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...