Nyheter och tips

Förhandsinformation: Ekholm & Tegebjer

söndag 7 mars, kl 10:11 av 0 kommentarer

theostor

Jag skrev om det redan i november men Ekholm & Tegebjers två första serieutgåvor förtjänar att uppmärksammas igen. Valhall 15: Völvans syner är lätt det översatta album jag ser framemot mest i år. Att äntligen få läsa avslutningen på Peter Madsens magnifika epos får det att vattnas i munnen på mig. Theo ockulta kuriositeter: De förlorade sidornas bok är det svenska album jag ser fram emot mest i år. Mumiens blod var underhållande och jag har stora förhoppningar att De förlorade sidornas bok kommer att vara snäppet bättre. Valhall 15 ges ut i mars och Theo 2 i april. Utöver dessa har de inga serier innplanerade under första halvan av 2010. För mer info och länkar så kolla mitt tidigare inlägg.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...