Nyheter och tips

Shazam.se i P3 Kultur

torsdag 6 maj, kl 16:01 av 7 kommentarer

p3kultur

På söndag finns det anledning att sitta klistrade vid radioapparaterna. Då deltar nämligen undertecknad i radioprogrammet P3 Kultur. Tillsammans med Staffan Dahlberg från Staffars Serier och programledaren Johanna Koljonen diskuterar vi superhjältar och deras superkrafter. Utöver det blir det spännande reportage om den havererade svenska superhjältefilmen Kapten Sverige plus. Programmet sänds kl. 14.03 nu på söndag. För övrigt tycker jag att du redan nu ska gå in på deras webbplats och lyssna på alla tidigare sändningar. Bra skit. P3 Kultur – Sveriges enda kulturprogram värt att bry sig om!

Kommentarer

 1. Henrik Ö says:

  Superkul (om vitsen tillåts)! P3 Kultur har ju den här säsongen haft ett genomgående superhjältetema så jag tycker definitivt det är värt att lyssna även på de föregående programmen!

 2. Lars Krantz says:

  Kul! Glöm inte att ta med den otroligt förbisedda superhjälteserien SH3 av Daniel Ahlgren. Folk som pratar om superhjältar i svenska serier säger hela tiden att de inte finns, eller att det är på fanzine nivå men dom har ju faktiskt fel!

 3. wasabi says:

  Jag har för mig att dom redan spelat in programmet. Det är nog inte live.

 4. PBP says:

  Shameless plug is shameless 😛
  Kommer definitivt att lyssna på det där imorn 😀

 5. Ferdinand says:

  @Wasabi, du har helt rätt. Vår del spelades in redan i onsdags. Men SH3 hade varit intressant att ta upp.

 6. Henrik Ö says:

  För den som missade finns programmet alltså på P3 Kulturs hemsida, inslaget där Ferdinand är med börjar 34:18. Roligt att de refererar till Shazam.se som ”Sveriges tyngsta blogg när det gäller superhjälteserier”!

 7. Åh! <3 Det var så fint att få ha tung Shazam-kompetens i programmet. Men jag ville bara säga att vi SJÄLVKLART redan har pratat om mästerliga SH3 i P3 Kultur, men det är några månader sedan!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...