Nyheter och tips

Previewstips – Augusti

torsdag 20 maj, kl 18:51 av 0 kommentarer

SUPERMAN-LFKrypton-1I måndags och tisdags släppte både DC och Marvel sina releaselistor (Solicitations) för augusti månad och efter att nu har studerat listorna lite närmre så tänkte jag ge er några tips på några kommande intressanta titlar. Överlag så känns augusti inte som den hetaste månaden, varken för DC Comics eller Marvel. Det flesta stora event som Marvels X-Men event Curse of the Mutants har redan börjat eller närmar sig sitt slut som DC:s Brightest Day. Däremellan så är det sparsmakat med nya intressanta serier.

  • Spider-Man/Fantastic Four #2 (of 4): Christos Gage och Mario Albertis tidigare samarbete Spider-Man/X-Men resulterade i en av förra årets bästa miniserier och nu är man tillbaka med en uppföljare där Spider-Man teamar up tillsammans med Fantastic Four. Börjar visserligen i redan i juli och kan Gage och Alberti upprepa succén med Spider-Man/X-Men så tror jag Spider-Man/Fantastic Four kan bli minst lika bra.
  • Namor: The First Mutant #1: En ny ongoing om Marvels förste mutant och kungen av Atlantis. Jag är inte något större fan och Namor men jag tycker det här känns värd att kolla in. För manus står Stuart Moore och Ariel Olivetti står för illustrationerna.
  • Superman: The Last Family of Krypton #1: DC återupplivar Elseworlds-konceptet med en på pappret väldigt intressant historia om att när Superman kom till Jorden efter Kryptons förstörelse så var han inte ensam utan båda hans föräldrar, Jor-El och Lara-El, följde med honom. Det hela blir en miniserie i tre delar och för manus står Cary Bates och illustationerna kommer att tillhandahållas av för mig okända Renato Arlem. Pep!
  • Avslutningsvis kan nämnas att DC nu har satt releasedatum för en av höstens kanske mest intressanta titlar, nämligen Superman: Earth One av J. Michael Straczynsky, Shane Davis och Sandra Hope som nystartar Superman i en helt ny kontinuitet. Det hela blir en så kallad OGN (Original Graphic Novel) på totalt 136 sidor och i Hardcover. Me likes!! 27 oktober smäller det för Superman: Earth One.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...