Allmänt /Nyheter och tips

Becky Cloonan @ Orbital

tisdag 28 september, kl 15:07 av 2 kommentarer

Vi gillar New York-baserade serieskaparen Becky Cloonan här på Shazam – kolla in vår intervju med henne här. Alldeles för sent upptäckte vi att hon f n har en utställning (med teckningar från bl a Pixu och Demo) på seriebutiken/galleriet Orbital Comics i London. Utställningen avslutas den 30 september – har ni vägarna förbi London innan dess så gå för all del och kolla, annars får ni hålla till godo med våra bilder från utställningen här:

Kommentarer

  1. Jan B says:

    Tack för tipset. Bra utställning och hittade en seriebutik jag inte varit i förr!

  2. […] seriebutikerna i min hemstad London, Orbital Comics (jag skrev om deras Becky Cloonan-utställning här) firade DC:s relaunch med att hålla butiken öppen vid midnatt den 6/9, så att Londonfansen […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...