Allmänt /Krönikor och åsikter

Tänk om…

tisdag 21 april, kl 10:00 av 0 kommentarer

tank_om_wolverine

Det är rätt svårt att tänka sig idag att en av Marvels största kassakor genom tiderna faktiskt en gång var på väg bli dumpad. Jo, Chris Claremont och Dave Cockrum funderade ett tag i slutet av 70-talet på att ta bort Wolverine från tidningen Uncanny X-men. Tack vare att John Byrne var kanadensare så kämpade han för att karaktären skulle få vara kvar. Resten är så klart historia. Tydligen var Claremont och Cockrum mer förtjusta i Nightcrawler. Jag har absolut inget emot den gamle stinkbomben, men jag går hellre och ser Logan bli Weapon X på bio om någon vecka än den där läspande på tysken från X2.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...