Nyheter och tips

Marvels Strange Tales MAX, bra eller dåligt?

måndag 8 juni, kl 15:42 av 2 kommentarer

marvel_strange_tales_crop

I september kommer första numret av Strange Tales MAX. Det är (för er som inte orkar klicka på länken och läsa själva) en antologitidning där kända (och okända?) amerikanska indieserieskapare tar sig an Marvels superhjältar. Det kan bli hur kul som helst. Eller lika gärna hur skitnödigt som helst. Vad tror ni? Pepp eller inte?

Kommentarer

  1. christus says:

    Pepps

  2. Petter says:

    Som allt sånt här kommer det säkert att bli ojämnt. Men jag tror ändå på att det till största delen kan bli rätt bra. Kochalka har ju gjort en bra Hulk tidigare och hans Superfuckers visar att han förstår sej på genren. Och att Tony Millionaire gör Iron Man är ändå väldigt passande.
    Om inte annat så är det i alla fall ett väldigt snyggt Pope-omslag.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...