Film /Nyheter och tips

SDCC: Teaser för Anime Wolverine och Iron Man

lördag 25 juli, kl 23:05 av 7 kommentarer

Här kommer teasern för Warren Ellis’ animeversion av Wolverine som visats på SDCC. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, Det ser ju fränt ut, men det känns ändå inte riktigt rätt. Kan inte riktigt säga varför.

Iron Man känns bättre. Men jag är ändå inte helt såld. Överlag har jag alltid haft det lite svårt med Marvels animerade versioner av sina karaktärer. Kanske är det därför.

Kommentarer

 1. Johannes says:

  Näe, usch och fy. Visserligen har jag alltid haft svårt för manga/anime/vad det nu kallas, men detta känns ännu mer fel. Iron Man känns, som du sa, bättre än Wolverine, men inget kändes som något man ser fram emot. Och då är jag, till skillnad från dig, ganska svag för Animerad Marvel.

 2. Danne says:

  Nä det där var verkligen inte Wolverine. Det andades inte honom för fem öre. Pojkspoling med popfrilla, nej tack.

 3. Jonas says:

  Jag blir peppad! Tror det är viktigt att försöka att inte förvänta sig att det här ska vara animerade versioner av Marvels originalkaraktärer. Det här är ju snarare helt fristående tolkningar baserade på karaktärskoncept. Både Wolverine (kloförsedd samurajfighter) och Iron Man (hitech mecha) är ju i grunden som klippt och skurna för japanska actionserier. Jag är i och för sig också manga- och animefan sedan barnsben, så jag är väl lite partisk där. Wolverine-trailern känns rätt hårt inspirerad av exempelvis Ninja Scroll, vilket känns lovande.

 4. pitan says:

  ja, Wolverine känns Helt fel… 🙁

 5. petterblue says:

  Jag fick nästan lite ångest över Wolverine-trailern för att den såg så hemsk ut.. Iron Man såg väl helt OK ut, men vem är skurken? Är han med i serierna eller skapad för filmen?

 6. Jonas says:

  Tror som sagt inte att detta kommer att vara animeversioner baserade direkt på originalen (Marvel har ju redan sina egna animerade filmer och serier som gör det), så jag tror nog att det är mycket nya skurkar och nya storylines här.

 7. […] att ha läst en hel del kommentarer om de trailers som nyligen släppts för de kommande animeversionerna av Wolverine och Iron Man så började fundera lite. Jag blev […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...