Nyheter och tips

SDCC: Mutantnyheter från San Diego

lördag 25 juli, kl 22:37 av 1 kommentar

Marvel hade i fredags morse (lokal tid) sin X-men-panel under Comic-Con i San Diego. Under panelen kom det fram en hel del intressanta nyheter. Jag kommer här att gå i genom två de största nyheterna.

uncanny_x-men_516_prevCrossovern Utopia i Dark Avengers och Uncanny X-men för sin fortsättning i arcen Nation X i Uncanny X-men #516. Vad Nation X egentligen kommer att handla om är ännu hyfsat okänt och författaren Matt Fraction har väldigt vag i vad han sagt om arcen. Vad som dock är känt är att Magneto kommer att göra comback — med återställda superkrafter. Tyvärr verkar både Greg Land och Terry Dodson fortfarande vara kvar som illustratörer för titeln. Personligen hade jag gärna sett förändring där. IGN har en längre intervju med Fraction här.

necrosha_prevI oktober kommer Necrosha, en crossover i X-force, New Mutants och X-men: Legacy. Författaren till X-force Craig Kyle säger: ”This is an opportunity to bring back character’s that’s been lost to us. Some of them that we’ve killed” och 16 million mutants will be brought back in Necrosha. Hmmm… Är det döda mutanter som kommer att återuppväckas, eller är det mutanter som får tillbaka sina krafter sedan att blivit av med dem i M-day? Jag hoppas på det senare. Det skulle kännas lite väl mycket som en Blackest Night ripoff annars. Crossovern kommer att starta med en one-shot, men upptakten kommer att ske redan in X-force #18.

Om du vill veta mer så finns två intressanta artiklar om panelen på CBR och Newsarama.

Kommentarer

  1. Johan says:

    Lite trist att Dodson och Land får vara kvar på Uncanny, jag hade också gärna sett att Marvel tagit in någon ny illustratör till titeln. Man kan ju i alla fall hoppas på att det är Terry Dodson som illustrera de mesta och att Greg Land mest håller sig i bakgrunden. Jag tål inte karlns stil (eller snarare brist på stil…).

    Vad gäller Necrosha så tror jag den arcen har ganska mycket att göra med när Xaviers onda tvillingsyster Casandra Nova skickade ett gäng Sentinels till Genosha för att slakta öns alla mutanter. Men mer än så vill jag inte spekulera om. Men det ska bli intressant att se vad vad både Necrosha och X-Nation kommer bli.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...