Nyheter och tips

Läs War of Kings i samlad form

fredag 7 augusti, kl 13:53 av 1 kommentar

4329header_banner6848675

Puh! Här kommer ett försök till att råda klarhet i hur hela War of Kings kommer att se ut i samlad form. Eftersom i princip inga av samlingarna nedan finns med den officiella Marvel Catalog så är informationen nedan ett hopkok av det jag hittat på Amazon och Wikipedia. Därför är det inte säkert att allt det här stämmer. Nu kör vi.

WOKROAD_TPB

War of Kings: Road to War of Kings
Samlar miniserien X-men: Kingbreaker #1-4 och one-shoten Secret Invasion: War of Kings. Finns ute redan idag och är utgiven på som hardcover och som vanlig trade. Jonas har skrivit en recension av samlingen som du kan läsa här.

28596new_storyimage4744819_full

Guardians of the Galaxy vol. 2: War of Kings Book 1
Samlar Guardians of the Galaxy #7-12. Hardcover finns ute redan nu, och trade kommer i oktober.

Guardians of the Galaxy vol. 3: War of Kings Book 2
Samlar Guardians of the Galaxy #13-17. Hardcover kommer i november. Datum för trade är inte klart.

War of Kings
Samlar huvudminiserien War of Kings #1-6. Hardcover och trade kommer i december.

War of Kings: Ascension
Samlar miniserierna War of Kings: Darkhawk#1-2 och War of Kings: Ascension #1-4. Här är det lite förvirrande. Dels kommer den som trade i november, och sedan åter som trade i december fast då under namnet War of Kings: Darkhawk. Båda på lika många sidor och samlar exakt samma serier. Undrar om det verkligen stämmer?

Nova vol. 5: War of Kings
Samlar Nova #23-29. Släpps som trade i december.

Då återstår en del småsaker som inte verkar dyka upp i någon samling. Som War Of Kings: The Savage World Of Skaar och War of Kings: Warriors. Men det är rätt marginella serier som man kan klara sig utan.

Kommentarer

  1. Magnus says:

    WoK kommer tyvärr inte att ges ut som HC.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...