Teckna serier

Ifrågasättningar

onsdag 19 augusti, kl 23:45 av 3 kommentarer

Spawn skissIbland ifrågasätter jag mig själv och mitt serietecknande. Hur bra är jag egentligen? Hur mångsidig är jag? Har jag vad som krävs? Hur säker är jag på att jag älskar och vill göra det här resten av livet? Så kommer det dagar som denna då allt får svar.

Igår åt jag något som ledde till att jag låg magsjuk i nära ett dygn. Efter att ha legat i fosterställning och kalvat non-stop vaknade jag till liv runt kl. 16.00. Jag försöker resa mig men kroppen värker så Green Lantern i akvarell och bläckmycket att knäna ger vika, och när jag ligger med krämpor i hela kroppen och mest bara vill dö var det bara en sak jag kunde tänka på. Jag var så otroligt sugen på att teckna och måla. Ville inget hellre i hela världen. Så jag kröp till skissblocken och allt material och körde loss. Resultatet blev en teckning i blyerts och en liten målning i akvarell.

Så jag antar att jag valt rätt väg trots tvivel ibland.

Kommentarer

  1. Jens says:

    Du har helt klart talang! Lycka till i USA!

  2. Henrik says:

    Tack! 2 veckor kvar nu. Håller på att flytta ur min lägenhet. Så det lär bli dåligt med teckningar på bloggen fram tills flytten är klar. Får skriva om lite annat så länge.

  3. Arty flush says:

    Vadå, jag tycker att du passar som serietecknare, du har t.o.m. den där serie-tecknar stilen ^^ Och grejen är att din även ser personlig ut, och inte så utprintad och likadan som i många andra serie-tidningar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...