Allmänt /Nyheter och tips

Secret Avengers: Hela gänget

söndag 18 april, kl 21:17 av 6 kommentarer

Igår avslöjades till slut hela lineup:en för den kommande Marvel-titeln Secret Avengers. Det har varit en himla massa hemlighetsmakeri och gissande kring Ed Brubakers och Mike Deodatos nya Avengers-gäng, men nu är det som sagt klart. Laguppställning som följer:

Steve Rogers (fd Captain America), Sharon Carter, Black Widow, Nova, Valkyrie, Moon Knight, Beast, War Machine och The Irredeemable Ant-Man.

Hurra? Bu? Nej!? Ja!? Va?

secret_avengers

Mer om Secret Avengers här.

Kommentarer

 1. Min spontana reaktion är att det där kan ju bli lite hur som helst. Vilken märklig kombination, men just nu är jag nog mer nyfiken än skeptisk. Det ska bli intressant att se hur man lyckas få in Nova i hela grejen, hittills har ju ändå Marvels kosmiska titlar hållits hyfsat åtskilda från resten.

 2. Jimmy Wallin says:

  Den enda jag inte riktigt tycker passar är Moon Knight, annars kan det nog funka bra. Rogers, Carter och Black Widow känns väl mer som S.H.I.E.L.D men jags er inga fel i det.
  Trevligt att se Beast i en Avengerstitel igen. Någon som har koll på vem som är Ant-Man nu för tiden?

 3. Henrik Ö says:

  Det känns som om man verkligen _ansträngt_ sig för att få ihop ett så apart gäng som möjligt… med Brubaker vid rodret blir jag i alla fall nyfiken på att se hur det blir, om nån kan blåsa liv i Marvels B- och C-lista är det väl han.

 4. Tengil says:

  Den här uppställningen fick mig inte att gå i taket direkt. Jag håller med om att det känns som ett apart hopkok av b-listan. Brubaker är ju bra men jag ställer mig tveksam till om man kommer att lyckas sy ihop alla spretande karaktärer.

  Moon Knight, Rogers och Black Widow känns som rimliga tillsammans men kanske inte de andra. Har dock läst för lite Moon Knight för att riktigt uttala mig om honom. För övrigt trodde jag att Ant-Man var ett otrevligt minne blott.

  Jag antar att Secret Avengers kommer att ha utvärderats noggrant när det blir dags att köpa traden.

 5. Hansomsover says:

  …och där kopplade Marvel ihop den kosmiska delen av sina serier med Avengers-delen.

  Spännande.

 6. Tobbe says:

  Den här artikeln: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=25817 tar upp tänket bakom sammansättningen på gruppen. Rätt intressant att alla är valda för en specifik roll, tex Beast och War machine som tekniska experter. Tydligen skall Nova vara med i egenskap av expert på kosmiska hot (tänk Secret Invasion och Skrulls) och skall antagligen inte vara med i serien lika regelbundet som övriga hjältar. Rätt bra det, jag gillar starkt vad DnA lyckats skapa med Marvels kosmiska titlar och tycker att det vore synd om han blir allt för indragen i de mer världsliga händelserna.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...