Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag

söndag 8 september, kl 11:19 av 0 kommentarer

Veckan som gått innehöll en synnerligen stor mängd av högklassiga omslag från förlagen i USA. X-Men Battle of The Atom med alla snygga varianter och framförallt Art Adams originalomslag var alla mycket trevliga men bara en nådde enda fram. Codename: Action #1 från Dynamite Entertainment hade också flera omslag av kvalitet för att inte tala om Peter Davids sista nummer av X-Factor som gav mig en klump i halsen. Jag hade höga förväntningar på DC:s Villain’s Month men superskurk-omslagen den här veckan var verkligen mediokra.

Veckans lista består slutligen efter mycket huvudbry av tre omslag från Marvel samt var sitt från Vertigo, Dynamite och DC. Håll till godo!

AVENAI2013003-DC21-LR-78c95

Avengers A.I. #3

Flipperspel har aldrig varit min tekopp men jag kan inte motstå designen, humorn och färgerna från Michael och Laura Allred. Riktiga Pinball Wizards! 😉

BMB-W-1-COV-1-standard-17acb

Batman Black & White #1

En svartvitt pärla av veteranen Marc Silvestri till omstarten av den tidigare Eisner-prisade serien med vår maskerade hämnare.

ShadowYO05-Cov-Samnee-173d6

The Shadow: Year One #5

Otroligt mäktigt och nästan tyngdlöst omslag av Chris Samnee. Det är underbart med tecknare som ser omslaget som en helhet, även loggan.

XMENLG2012016-DC11-LR-4b584

X-Men Legacy #16

Legion har en sällsynt ”Bad Hair Day” i veckans roligaste omslag. Mike Del Mundo använder fyndigt Cyclops nya X-formade visir med dubbel effekt.

FAIRES-Cv19-0-2bcb1

Fairest #19

Adam Hughes uppfyller verkligen kraven på ett snyggt omslag: allt ifrån loggan som piltavlor, vinden i kläderna, färgskalan samt Nalayanis egen uppenbarelse.

XMBATATOM2013001-DC21-LR-1-f7364

X-Men: Battle of The Atom #1

Slutligen har vi min favorit den här veckan levererad av Frank Cho. Ett mycket stilsäkert och vackert collage med några av huvudrollsinnehavarna i detta nya drama i dåtid, nutid och framtid.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...