Nyheter och tips

Marvel Ultimate Alliance 2 feat. Iron Fist

måndag 6 april, kl 10:12 av 1 kommentar

Under hösten släpps uppföljaren till Marvel Ultimate Alliance, lämpligt nog kallad Marvel Ultimate Alliance 2. Jag själv spelade aldrig ettan, man har förstått det som att det var ett helt ok spel som lyckades rätt bra att förmedla en mix Marvels superhjältar. Tvåan sägs vara – precis som alla uppföljare sägs vara – bättre, större och snyggare och med ännu fler spelbara karaktärer. 24 st för att vara exakt, där du själv får pussla ihop din egen superkvartett. Iron Fist kanske, som du ser i trailern nedan.


Läs mer på Joystiq.

Kommentarer

  1. Joachim says:

    Sen att de baserar tvåan på civil war arcen är ju aldrig fel.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...