Krönikor och åsikter

Schlikt istället för Snikt?

torsdag 23 april, kl 14:42 av 5 kommentarer

Ugh, vilken jävla soppa det där Wolverine vs. Magneto-ögonblicket föranledde. Visst var det rätt fränt att låta Magneta avmetallisera Wolverine, det var väl mest en tidsfråga innan någon skulle komma på att göra det, men vad detta ledde till var ju inte alls särskilt kul om du frågar mig. Wolverine blev ju efter det här en lätt utvecklingsstörd och bandanabärande best med benklor, något som för mig kändes som en väldig dålig idé från början till slut. Utan stålet är ju Wolverine inte mycket mer än en kortväxt och seglivad dogboy.

Hur fick han tillbaka metallen egentligen?

wolverine_boneclaw

Kommentarer

 1. Dennis says:

  Vet inte hur seriös du verkligen var med din fråga, men här kommer i alla fall en kort sammanfattning av hur Wolverine återfick sitt adamantiumskelett:

  Under en rymdfärd där samtliga X-Men för en tid låg i dvala, kapades skeppet av skrulls och Wolverine kidnappades. Detta på uppdrag av Apocalypse som ville göra Wolverine till en av sina nya horsemen, Death.
  Wolverine fick därefter slåss mot ingen mindre än Sabretooth, i en tävling för att se vem av dom båda som var mest lämpad att få den ”hedervärda” befattningen. Wolverine vann striden och som ”belöning” blev hans skelett återigen täckt av adamantium.

 2. Jonas says:

  Jag är alltid seriös! Tack för svar. Undrar varför inte Apocalypse täcker sina egna och alla andra ryttares ben med adamantium om han nu kunde göra det på Wolverine?

 3. Ferdinand says:

  För att de inte har läkefaktor så klart.

 4. Jonas says:

  Vill minnas att Apocalypse själv har det (plus typ allt annat man kan komma på).

 5. Dennis says:

  Det där med att endast personer med läkefaktor skulle kunna klara av att få sitt skelett täckt med adamantium är en sak som jag aldrig riktigt har förstått.

  Vad jag vet så finns det en mängd olika karaktärer utan läkefaktor som ändå har blivit bundna till adamantium på något sätt.

  Tänker främst på Hammerhead och Cyber, men har även för mig att Bullseye, åtminstonde för en period, hade fått sitt skelett förstärkt med adamantium.

  Vad jag vet så har ingen utav dessa några direkta läkekrafter, men det verkar inte störa dom märkbart…

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...