Nyheter och tips

The Red Circle av JMS

måndag 1 juni, kl 10:46 av 0 kommentarer

the_red_circle_hangmanthe_red_circle_infernothe_red_circle_shieldthe_red_circle_web

I helgen bläddrade jag lite i DC-delen av Previews #249. Att återuppliva gamla Golden och Silver Age-hjältar verkar vara rätt populärt i den amerikanska seriebranschen just nu. Kanske går det hand i hand med våg av remakes, reboots och ripoffs som kommer från Hollywood. Om det beror på en vilja att lyfta fram gamla personliga favoriter från skaparnas sida eller om det är ren lättja och lathet vet jag inte. Hur som helst så har jag haft det lite svårt för den här trenden. Både Project Superpower från Dynamite och Agent of Atlas från Marvel var två stora hängläppar om ni frågar mig. Kanske lyckas DC bättre med sin kommande The Red Circle. J. Michael Straczynski kommer att skriva fyra stycken one-shots med fyra gamla superhjältar som ursprungligen gavs ut på gamla Archie Comics på 40-talet. The Hangman, Inferno, The Web och The Shield släpps alla under augusti och kommer vara tecknade av olika illustratörer. En intervju med JMS om projektet finns dessutom att läsa på Newsarama.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...