Nyheter och tips

Ny tecknare till Astonishing X-men

tisdag 23 juni, kl 13:06 av 3 kommentarer

ast_x-men_jimenez

I veckan avslutas Warren Ellis första arc Ghost Box i Astonishing X-men. Nu är det också klart med vem som kommer att ta över illustratörsjobbet efter Simone Bianchi. Nye tecknaren Phil Jimenez kommer att illustrera de kommade fem numren, som även de kommer att skrivas av Ellis. Jimenez har nyligen avslutat sitt jobb tecknare för Amazing Spider-Man. Personligen tycker jag att det känns lite som ett nerköp. Bianchi har varit suverän och jag tror att det kommer vara svårt att leva upp till den höga klass som Bianchi inneburit för serien. Mer info finns på Marvel.com.

Kommentarer

 1. Johan says:

  Visst känns det som ett nedköp. Bianchi är en av det just nu bästa illustratörerna i branschen och har, som du säger, varit helt fantastisk på Astonishing X-Men. Jimenez är väl ok och har gjort ett gott arbete på ASM nu senast. Men ibland tycker jag att hans stil bara är snäppet bättre än Greg Lands Photoshop-klipp & klistrande.

 2. Ferdinand says:

  Jag har sett för lite av Jimenez för för att dömma ut honom. Men hans stil känns rätt konventionell. Det är det jag gillat med Bianchi, just hans extremt egna stil. Den har verkligen satt sitt avtryck på själva berättelsen.

 3. Arvid says:

  Vet inte om problem med förseningar legat på manus eller bildsidan eller båda, men om det legat på bildsidan kanske den biten löser sig iaf. Astonishing har väl som jag fattat det aldrig kommit i tid knappt sedan första numret släpptes.

  Det jag sett av Bianchis bilder har jag gillat även om vissa karaktärer ibland sett lite lustiga ut. Storm t.ex. Teaserbilden ovan av Jimenez sticker inte riktigt ut som Bianchi gjorde.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...