Recensioner

Dark Avengers #6

torsdag 9 juli, kl 09:56 av 2 kommentarer

dark-avengers-06Venom vs. Marvel Boy i sjätte numret av Dark Avengers!? Nej, faktiskt inte ens i närheten. Marvel Boy är inte ens med i det här numret, och Venom gör bara ett snabbt (men väldigt grisigt) inhopp i ett par rutor i slutet. Jag har ju pratat om det förut, men vad är egentligen grejen med att ha den här typen av helt missvisande omslag?

Hur som helst, bortsett från omslaget så är det här numret faktiskt lika bra som det föregående. Man får känslan av att Norman Osborns manipulerande av The Sentry snart kommer att få ödesdigra konsekvenser, och på sista sidan så får vi en försmak av (efterlängtade) dåligheter som komma skall. Mest sannolikt främst för Osborn själv, men även för hela Dark Avengers i stort. Bendis och Deodato levererar helt enkelt den bästa superhjälteserien från Marvel just nu (av det jag läser alltså).

Författare: Brian Michael Bendis
Illustratör: Mike Deodato Jr.
Förlag: Marvel
Betyg: 4/5

Kommentarer

  1. Johan says:

    Jag kan bara hålla med Jonas. Dark Avengers är just nu något av det bästa som Marvel ger ut.

  2. Tengil says:

    Efter att precis läst de första sex avsnitten som TPB måste jag säga att det är det bästa jag läst på länge. Dialogen mellan medlemmarna är lysande men det är främst Norman som är guld. Nu är det bara att sätta sig och vänta på nästa TPB.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...