Nyheter och tips

CCC: Supergod

lördag 8 augusti, kl 23:12 av 1 kommentar

supergod_1_cover”Supergod is what happens when there actually are super-humans that you worship as gods and then they turn on you. The body count might be higher than anything else we’ve ever done.” Så beskriver William Christensen på Avatar Press Warren Ellis kommande serie Supergod. Och vad säger man? Jag känner att jag älskar det utan att läst en enda sida. Mer om Supergod och ett gäng andra serier som Avatar presenterade på Chicago Comi-Con kan du läsa på Comic Book Resources.

Kommentarer

  1. Pelle says:

    Med risk för att låta skabrös, men är det ok att få rabarbersvaj för detta?

    Vilket man iofs får med nästa allt när Warren Ellis är i farten.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...